Fezen

A Fezenről. Kívülről, belülről. Klubról, Rádióról, Fesztiválról. Képpel, betűvel, videóval… Szólj hozzánk itt, vagy írj a fezenblog[kukac]gmail[pont]com címre.

Facebook

Friss topikok

2010.09.09. 12:46 capella

Fehérvári szál

A Fezen Rádió Alteregó című műsorának stábja egy olyan ötlettel rukkolt elő, hogy a Fezen Fesztiválon legyen egy opcionálisan választható egyezményes jel azoknak a "szingliknek" (egyedülállóaknak), akik szívesen ismerkednének. Ezen ötlet nyomán a hallgatókkal a rádió műsorvezetői azt találták ki, hogy fonalat adnak adnak azoknak, akik kérik, megkönnyítve ezzel az ismerkedést.

A hallgatókkal közösen a fehér fonal mellett döntöttünk, amely némiképp módosult: fekete-fehér szalagot osztogatnak a műsorvezetők a fesztiválon a rádiós bódénál. A méltán híres pécsi szál után Fehérváron is összekötjük az embereket.

 

Szólj hozzá!

Címkék: rádió fezen


A bejegyzés trackback címe:

https://fezen.blog.hu/api/trackback/id/tr282282609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása