Fezen

A Fezenről. Kívülről, belülről. Klubról, Rádióról, Fesztiválról. Képpel, betűvel, videóval… Szólj hozzánk itt, vagy írj a fezenblog[kukac]gmail[pont]com címre.

Facebook

Friss topikok

2010.08.01. 12:57 fezen

Képregény-pályázat

Szeretitek a képregényeket? Ismeritek a Párkocka.hu-t? Szeretnétek VIP-bérletet az idei Fezenre? 

A Fezen fesztivál és a Párkocka.hu elindítja közös képregény-pályázatát. Mini képregényeket várunk tőletek, fesztivál témakörben. Nem konkrétan a Fezen fesztiválról kell rajzolni, hanem általában a fesztivál címszó alá bezsúfolható dolgokról. Rajzoljatok tehát, nem feltétlenül kell hozzá több éves művészeti képzés, egy jó ötlet üthet legalább akkorát, mint a precízen kidolgozott rajz. Alkothattok kézzel, lábbal, számítógéppel, törött centrifugatetővel… lehet egy vagy több színű, és azt se szabjuk meg, hogy hány kockából álljon a mű. Az egész alkotás azért ne legyen szélesebb, mint 640 pixel és a magassága 240 és 480 pixel között legyen. 
 
És hogy miért?
…mert jó poén. 
…mert, lehet vele dicsekedni is, hiszen a honlapon is megjelentetjük majd a rajzokat.
De ha ezek nem lennének elegendőek, kitaláltunk pár kézzelfoghatóbb nyereményt is. A Göndöcs, Grafitember, Marabu és Plá, azaz a Párkocka.hu alkotta zsűri által kiválasztott legjobb alkotásból egyedi fezenes pólót készítünk. Az első három helyezett alkotó pedig VIP-bérletet kap az idei Fezen fesztiválra.
 
A rajzokat a fezenblog[kukac]gmail[pont]com címre várjuk. 
A beküldési határidő: Augusztus 20. 
 
Ha a rajz mellé minimum nevet, vagy egy kis rövid bemutatkozást is kapunk, annak rettentően fogunk örülni. A beküldött rajzok továbbra is a ti tulajdonotokban maradnak, de azzal, hogy elküldtétek nekünk, hozzájárultok, hogy a Fezen vagy a Párkocka.hu ezt szabadon bemutassa, illetve felhasználhassa promóciós céllal (értsd.: pólóra nyomjuk).

1 komment

Címkék: képregény fesztivál székesfehérvár comic strip fezen párkocka


A bejegyzés trackback címe:

https://fezen.blog.hu/api/trackback/id/tr162190923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ildi43 2010.09.15. 18:25:36

Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni, hogy a képregények mikortól lesznek láthatók az oldalon?
köszi
süti beállítások módosítása