Fezen

A Fezenről. Kívülről, belülről. Klubról, Rádióról, Fesztiválról. Képpel, betűvel, videóval… Szólj hozzánk itt, vagy írj a fezenblog[kukac]gmail[pont]com címre.

Facebook

Friss topikok

2011.05.02. 15:53 fezen

Ignite, Rhapsody of Fire - további külföldi fellépők a FEZEN-en

 2007-ben már fellépet az Ignite a Fezenen, idén pedig ismét visszatér hozzánk a kalifornia dallamos hardcore/punk zenekar. Pénteken este láthatjátok őket a nagyszínpadon. Téglás Zoliék a koncert után is maradnak a fesztiválon, hiszen Zoli Band néven ismert "mellék" projektjükkel is fellépnek a 15. Fezenen.

 A szimfonikus power metál zenekar, a Rhapsody of Fire szintén fellép az idei fesztiválon. Az olasz zenekar a tervek szerint június 17-én jelenteti meg legújabb albumát, From Chaos To Eternety címmel, így az augusztus 6-i székesfehérvári fellépésükön nagy valószínűséggel erről is hallhatunk már jó pár dalt. Egy számot már elérhetővé tettek a készülő anyagról, ez az első olyan felvétel, ami már az új másodgitárossal, az amerikai Tom Hess-szel készült.

1 komment

Címkék: koncert fesztivál székesfehérvár of ignite 2011 fire fezen rhapsody


A bejegyzés trackback címe:

https://fezen.blog.hu/api/trackback/id/tr672871924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2011.05.26. 12:53:58

Húha, Rhapsody of Fire. :-) Ott leszek.

Mondjuk az nem kicsit gáz, hogy nem főműsoridőben van, és főműsoridőben a Quimby lép fel. Meg hogy a plakátokon a Quimby nagyobb betűkkel van. Ha már meghívnak egy ilyen nagy zenekart, nem tudom megérteni, hogy miért van ennyire háttérbe szorítva?
süti beállítások módosítása