Fezen

A Fezenről. Kívülről, belülről. Klubról, Rádióról, Fesztiválról. Képpel, betűvel, videóval… Szólj hozzánk itt, vagy írj a fezenblog[kukac]gmail[pont]com címre.

Facebook

Friss topikok

2010.06.23. 15:30 fezen

A felespohárba suttogja...

A fesztivál egyik nagy előnye, hogy a jól bejáratott kedvencek mellett, mindig találkozhatunk valami meglepetéssel, valami különlegessel. Újat azért nem szeretnék írni, mert a mai poszt főszereplője már több mint 25 éve látogatja a füstös klubok színpadait. Persze az is tény, hogy aki az elmúlt 15 évben kezdte a koncertjáró-ipart, az nem nagyon találkozhatott a Kézi-Chopinnel.

A ’80-as évek végi ’90-es évek eleji legendás magyar underground mozgalomba tartozó zenekar ugyanis, 15 év szünet után, most kezdett ismét koncertezni. Éppen tegnap, június 22-én játszottak a Gödörben, a 15 évvel ezelőtti felállásban. Szeptemberben pedig a Fezen fesztiválon találkozhattok velük a MédiaMarkt színpadon.

Szólj hozzá!

Címkék: zene underground koncert fesztivál székesfehérvár fezen chopin kézi kézi chopin


A bejegyzés trackback címe:

https://fezen.blog.hu/api/trackback/id/tr42104103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása