Fezen

A Fezenről. Kívülről, belülről. Klubról, Rádióról, Fesztiválról. Képpel, betűvel, videóval… Szólj hozzánk itt, vagy írj a fezenblog[kukac]gmail[pont]com címre.

Facebook

Friss topikok

2009.09.17. 16:18 capella

Barna képei - Megjelenés kötelező

Van nekünk egy fotósunk, Barna. Igazából targoncás három műszakban, de ezt mindenki előtt tagadja. Csak a koncertekért él meg a raklapokért. Mivel mindkét foglalkozás hobbi számára, van ideje elmerengni az élet folyásán. Találkozhattok vele a Fezen Klubban, állandóan ott villantja vakuját (meg magát). Ja igen, azt elfelejtettem, hogy művész is és kiállítása lesz 18-án, pénteken a székesfehérvári Műhely Kávézóban (Ady Endre u. 11). Szóval valószínűleg sok szívességet tett már nektek: lefotózta azokat a pillanataitokat, amikre talán nem is emlékeztek, pedig ti kértétek, a képeket elküldte nektek, már ha megadtátok elérhetőségeiteket. Ezekért viszontszívesség jár: aki szeretné még látni magát a fezen.hu oldalon, amint éppen nagyon durván jól érzi magát, jöjjön el holnap a Műhely kávézóba pontosan este hétkor. Keresse Pápai Barna kiállítását, melynek címe: Tranzit Művek. Nem hangzik rosszul, igaz? Én találtam ki...

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fezen.blog.hu/api/trackback/id/tr871388639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása