Fezen

A Fezenről. Kívülről, belülről. Klubról, Rádióról, Fesztiválról. Képpel, betűvel, videóval… Szólj hozzánk itt, vagy írj a fezenblog[kukac]gmail[pont]com címre.

Facebook

Friss topikok

2009.09.16. 10:08 fezen

Két zenekar, másfél perc – Lovasi a közeljövőről

Fezenblog: Régen jelentkeztetek már új albummal…

 

Lovasi Andás: A napokban jelenik meg a Kispál és a Borz első DVD-je. Ezen a DVD-n található lesz egy kód, amelynek megadásával egy internetes oldalról le lehet tölteni további tartalmakat, filmeket, és négy vadonatúj dalt. Terveink szerint jövő ősszel lesz új stúdióalbum.

 

Fezen: Maradtok a hagyományos albumkiadásnál, vagy előnyben részesítitek az online letöltést?

 

LA: A Kispál és a Borz zenekar van olyan népszerű, hogy érdemes még mindig kiadnia az adott CD-jét - az előző albumunk is aranylemez fölött fogyott. De szeretnénk rugalmasabban tartani a kapcsolatot a közönséggel és az online dalterjesztésben is aktívan részt akarunk venni. Véleményem szerint ebbe kicsit későn is kezdtünk bele…

 

Fezen: A Kiscsillag zenekarnál milyen újdonságokra számíthat a közönség?

 

LA: A Kiscsillaggal még ki akarunk jönni egy klippel (lehet, hogy kettővel), és egy maxival, amiben egy kiadatlan stúdiófelvétel, illetve az Örökre a szívembe zártalak című dalnak a különböző verziói vannak. Ez valamikor november elején várható. Utána maximum tavasszal várható néhány új dal Kispál mintára, online verzióban. Nagylemez a jövő évben még biztosan nem lesz.

 

Fezen: Mely számokból készítetek klipet?

 

LA: Készül egy a Jó napot című dalból, az Örökre szívembe zártalak számhoz pedig már februárban leforgattuk a klipet, csak direkt visszatartottuk, mert nyáron – szerintem - nem nagyon érdemes klippel kijönni. Egyébként ezeket is online fórumokon szeretnénk majd terjeszteni.

 

-->

1 komment

Címkék: kiscsillag lovasi kispál fezen


A bejegyzés trackback címe:

https://fezen.blog.hu/api/trackback/id/tr691385693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása