Fezen

A Fezenről. Kívülről, belülről. Klubról, Rádióról, Fesztiválról. Képpel, betűvel, videóval… Szólj hozzánk itt, vagy írj a fezenblog[kukac]gmail[pont]com címre.

Facebook

Friss topikok

2009.09.14. 20:30 fezen

Ha megdobnak kővel...

„Kőből is megárt a sok”, „Ábel a kőrengetegben”, esetleg: „Rolling Stones a Fezenen”, de el lehet menni Mad Maxes, Star Wars-os irányba is (a Holdas témát már Lukács Lacitól az index-ig sokan lelőtték, de persze azok is jók). A lehetőségek száma végtelen, ez csak néhány cím ötlet volt kőre. Segítség gyanánt, ha valaki majd írni szeretne. Mondjuk, ha nincsenek kövek, hanem szépen hizlalt sártenger fogadja az ember fiát, akkor most saras címeken kéne gondolkodnunk. Más nem nagyon változott volna… De nem is ezzel szeretnénk foglalkozni, mert kő az tényleg volt. Erről kár is lenne vitatkozni, a kő az egy konkrét dolog, és a Fezenen konkrét kövek voltak.

Viszont hallottunk egy remek ellenszert (mondjuk ez jelenleg már késő, de mentségünkre legyen szólva, nem akartuk kipróbálás nélkül továbbadni, és a próbafolyamat túl jól sikerült). A módszer: tükörsimára kell inni. Mármint a talajt. Ahogy egy fesztiválozó mondta, csak azért bukdácsolok, mert nem ittam eleget, neki ez már tükörsima… Hát, van aki így. 

2 komment

Címkék: fezen kavics


A bejegyzés trackback címe:

https://fezen.blog.hu/api/trackback/id/tr761382049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kriszti. · http://yellow-submarine.freeblog.hu/ 2009.09.15. 10:32:55

ezt a kő témát jobban nem is lehetett volna kivesézni:D

amúgy idei fezen program szempontjából több, mint kiváló volt.
helyszínileg több, mint kaki. most még csúnyábban nézünk azokra, akik miatt ott kellett hagynunk bregyót. de a koncertek ezt is feledtették, szóval addig nem volt baj, amíg nem kellett kijönni egy sátorból:)

amúgy nekem is van egy beszámolóm első két napról. de vigyázat nagyon személyes és nagyon szubjektív. azért szeretettel:)

yellow-submarine.freeblog.hu/archives/2009/09/12/jihaaa/

Vitzus · http://vicus.blog.hu 2009.09.15. 12:42:00

Hát fiúk, szerintem igazán egystzerűen meg lehetett volna oldani a dolgot. A nagyszínpad előtti részt beburkolhattátok volna valami falapos/gumisműanyagos műtalajjal, mint ahogy azt egy másik fesztiválon (nevét nem írom le, annyi elég, hogy egyhetes, a műfaji irányzatát a neve első tagja jelöli, a második tagját pedig akár futni is lehetne). Pogóban elég gáz volt a kövekre térdre esni, a farmerem bánta:(
Ennek ellenére jó volt a fesztivál, bár lázas betegen, de hatalmasat buliztam az utolsó napon!
süti beállítások módosítása