Fezen

A Fezenről. Kívülről, belülről. Klubról, Rádióról, Fesztiválról. Képpel, betűvel, videóval… Szólj hozzánk itt, vagy írj a fezenblog[kukac]gmail[pont]com címre.

Facebook

Friss topikok

2009.09.14. 20:15 fezen

Ahogy Bori vonaglik

Kavics. Mindenhol kavics, meg öklömnyi kövek. Zöld sehol. Bazi nagy téglalap alakú terület, fedett sátrak. Kinn a város szélén, ahogy Lukács Laci mondta: holdbéli tájon. Az oda vezető úton a buszok dugig megteltek (nem csoda, 100 forintért), de boldogok a heringek - csak hogy Monty Python se maradjon ki a mókából. Kissé kényelmetlenül hosszú várakozási idő előzte meg a bejutást a VIP pavilonnál. Zenekarok, újságírók, közéleti személyiségek, támogatók türelmetlenkedtek a nehézségek miatt, amit betudhatunk gyermekbetegségnek, mert bár már 12-dik alkalommal rendezték meg a Fehérvári Zenei Napokat (FEZEN), először vették szigorúan (úgy, ahogy egyébként kell) a Nagyon Fontos Személyek beléptetését. Ugyan a 14-dik életévét még nem töltötte be a fesztivál, már felnőtt módjára próbál viselkedni. A teljes profizmusra éppen ezért még várni kell - a kamaszok már csak ilyenek...

Délután csak páran lézengnek, a koncerteken kívül nincs programlehetőség a fesztiválon - a szervezők állítólag ezen jövőre változtatnak. Aztán a matinék után már komolyabbra fordul a helyzet. Állva, fekve, ülve, asztalon, padon, földön, a sör lefelé folyik. Lukács Laci előtt szélgép, Lovasi csárdást jár, Attis (EDDA) a táltos napsugaras jövőt jósol, Bori vonaglik, Szűcs Krisztián egyszerűen élvezi a bulit, a Quimbyt meg nem szeretem. A világsztárok (UDO, Paradise Lost) nem villanyoznak fel, nem az én stílusom, de robbantanak. Az az egy biztos: Lovasi robbantott, újra régi formájában adta elő magát és bátran állítom: hosszú évek legjobb Kispál és Borz koncertje a 2009-es FEZEN-es fellépése. 

(ide előbb kikerült)

Szólj hozzá!

Címkék: lovasi bori kispál hs7 fezen attis


A bejegyzés trackback címe:

https://fezen.blog.hu/api/trackback/id/tr661382032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása