Fezen

A Fezenről. Kívülről, belülről. Klubról, Rádióról, Fesztiválról. Képpel, betűvel, videóval… Szólj hozzánk itt, vagy írj a fezenblog[kukac]gmail[pont]com címre.

Facebook

Friss topikok

2009.09.11. 17:05 fezen

Fezen09 - Első nap a vándorfotográfus szemével

Vacuum

Még belül tágasabb.

 

 

Mosolyhősök...

 

 

Köddé vált dobos.

 

Keblemre!

 

K. Tibor (...the sound of da police!)

 

Critical Mass...

 

  ...egy húron pendülés.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://fezen.blog.hu/api/trackback/id/tr511375501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vargagabor 2009.09.14. 10:14:39

Amilyen jól indult, olyan rosszul folytatódott és még annál is remekebbül végződött a fezen első napja barátomnak és nekem.

A kezdetektől eltekintve VEDELJÜNK! felkiáltással indultunk el a helyszínre, ahol gyorsan kaptunk egy hidegzuhanyt, hiszen a helyszínen nem lehetett a belépőjegyért üdülési csekkel fizetni. Ez azért érdekes, mert kb. egy bő hónappal ezelőtt direkt ezzel kapcsolatban hívtam fel az egyik jegyirodát (priviben akár a nevét is leírom) és ott még vissza is kérdeztem a biztonság kedvéért, hogy a helyszínen is lehet ezek szerint ÜJ-gyel fizetni? Válasz: IGEN, a helyszínen is lehet ÜJ-gyel fizetni. Örültünk neki, hiszen 7000,- forinttal többet tudunk elinni, de az érzékenyek kedvéért mondhatnám azt is, hogy ennyivel többet tudtunk volna a gyermekeinkre költeni.

Természetesen kerestük a felelőst és természetesen nem találtuk. A jegyiroda munkatársa tagad, a szervezők rendesek voltak, de ők meg hárítottak. Én meg nem tudom bebizonyítani...

A jégeres pultnál jók voltak a csajok, jót szórakoztunk rajtuk-velük a koncertek után. Kowáék, a Bikini, Bill, a Quimby, no meg a Csapda nagyon jók voltak!

(3500,- Ft-ot simán megért!!!)

Szóval jövőre figyeljetek egy kicsit jobban, légyszi!

Köszi!
süti beállítások módosítása