Fezen

A Fezenről. Kívülről, belülről. Klubról, Rádióról, Fesztiválról. Képpel, betűvel, videóval… Szólj hozzánk itt, vagy írj a fezenblog[kukac]gmail[pont]com címre.

Facebook

Friss topikok

2009.09.05. 17:01 fezen

Kis ember nagy hanggal jár...

A Paradise Lostról már volt szó, természetesen a másik külföldi Fezen fellépőt sem hagyjuk ki. Pláne hogy szintén új lemez közeli állapotban van. A német U.D.O., az ex-Acceptes Udo Dirkschneider zenekara augusztus 21-én adta ki Dominatorra keresztelt albumát. A „Mester” szerint ez lett az eddigi legjobb lemeze. Pedig van miből válogatni, hiszen a 10 Accepttel elkövetett anyagot már 12 U.D.O. korong követte. Úgy tűnik, ha minden rock and roll műfaj nem is, a német hősmetál valóban tartósítja az embert; Dirkschneider idén ünnepelte 57. születésnapját, de hangjával még ma is képes lenne pár germán törzset harcba hívni. Zenekara pedig hasonló lendülettel rakja köré a goromba riffeket, jelenleg éppen különböző németországi fesztiválokon. Nyári turnéjuk utolsó állomása pedig Székesfehérváron lesz. 

A Black and White című új darabhoz, már készítettek is egy klipet. Mindössze annyiról szól, hogy egy folpackba bugyolált, zöldfejű, szőke jócsaj végrehajt egy szívműtét a hősmetál német mesterén, miközben időről időre felbukkan egy barna jócsaj, jól karbantartott kis szakállal, meg pár egyéb jócsaj, különböző hangszerekkel. Persze hogy van hasig kigombolt ing, elhagyott gyárépület és gitárnyalás is. De mindenki nézze meg a saját szemével!

 

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál klip fezen udo dirkschneider dominator


A bejegyzés trackback címe:

https://fezen.blog.hu/api/trackback/id/tr11362204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása