Fezen

A Fezenről. Kívülről, belülről. Klubról, Rádióról, Fesztiválról. Képpel, betűvel, videóval… Szólj hozzánk itt, vagy írj a fezenblog[kukac]gmail[pont]com címre.

Facebook

Friss topikok

2009.09.05. 11:28 fezen

Dí Áj Esz Szi Ó, avagy múlt századi dj párbaj


Az idei Fezen egyik újítása a tematikus színpad. Mindhárom nap más-más stílusból válogattak a szervezők. A csütörtöki reggae/ska és a pénteki hip-hop napot követően, a szombat a poppé. Azon belül is főleg a retró kap szerepet, az ifjakat egyedül az Anti Fitnes Club képviseli. Ha az egyáltalán pop, nem pedig emo…de az is lehet, hogy az emo szintén pop, csak szomorúak. Hmm…

És ha már retró, a pop nap zárásaként amolyan múlt századi dj párbajon táncolhatnak át a vasárnap reggelbe az erre fogékonyak. Az egyik sarokban a Magyar Televízió szórakoztató műsorainak főszerkesztője, az elméleti és magfizika terén sem képzetlen Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique Fergeteg Partyja. A másikban pedig a beszélő lemezlovas generáció tagja, aki munkássága kezdetén többek között nyugat-német turistákat táncoltatott a Velencei-tó partján, Arató „Csak a zene kábít” András Video Discoja.

Ha valaki kevésbé fogékony Vida G breakbeatjére, Crimson minimáljára (Media Markt Színpad), nem kíváncsi Wackorék zúzására, se a Nightquest tisztelgésére (HammerWorld Színpad), Join vagy Vokálpatrióták szóba se jöhet nála (Sláger Rádió Színpad) és a JägerBar Partyja sem vonzza, akkor talán ez a videó diszkós (vajon VHS?), fergeteg partys igazi Dí Áj Esz Szí Ó lesz számára a megfelelő zárás a 2009-es fesztiválszezonra (BAUMIT ’Tematikus’ Színpad).

Fergeteg Partysat nem, de egy Aratóhoz köthető videót találtunk.

Vigyázat, erősen addiktív! 

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál fezen várkonyi arató dj dominique video disco


A bejegyzés trackback címe:

https://fezen.blog.hu/api/trackback/id/tr351361639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása