Fezen

A Fezenről. Kívülről, belülről. Klubról, Rádióról, Fesztiválról. Képpel, betűvel, videóval… Szólj hozzánk itt, vagy írj a fezenblog[kukac]gmail[pont]com címre.

Facebook

Friss topikok

2011.04.06. 13:56 fezen

DREAM THEATER a Fezenen

 A progresszív metál első számú zenekara, a DREAM THEATER is fellép a 15. FEZEN fesztiválon! Az amerikai zenekar új lemezének európai turnéja keretében augusztus 4-én játszik Székesfehérváron.

 

1 komment

Címkék: fesztivál székesfehérvár dream 2011 fezen theater fezen15


A bejegyzés trackback címe:

https://fezen.blog.hu/api/trackback/id/tr42804523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezüstliliom 2011.08.07. 14:56:43

A DT koncert nagyszerű volt, de a belépővel voltak gondok. Részlet a házirendből:
"A biztonsági őröknek a bejáratoknál átvizsgálási joguk van, a fenti tiltott dolgokat elveszik. Amennyiben az elkobzott tárgyak legálisak, úgy azokat kilépéskor visszakapjátok. Az elkobzott tárgyakat őrizzük, de a személyenkénti nyilvántartásukra nincsen lehetőségünk."
Az ország másik végéből jöttem, így persze hoztam elemózsiát, hisz koncert után hazáig még 8-9 óra utazás és vonatra várakozás várt rám.
A házirendhez képest a biztonsági őr a szendvicseimet lazán ki akarta dobni a szemétbe. Visszasétáltam a vasútállomásra, ahol viszont este fél hét és reggel fél hét között nincs csomagmegőrzés.
Nos gratulálok! Elvettétek a kedvem attól, hogy jövőre is eljöjjek.
süti beállítások módosítása