Fezen

A Fezenről. Kívülről, belülről. Klubról, Rádióról, Fesztiválról. Képpel, betűvel, videóval… Szólj hozzánk itt, vagy írj a fezenblog[kukac]gmail[pont]com címre.

Facebook

Friss topikok

2010.08.12. 13:40 fezen

Új helyszín a Fezenen

Új helyszín lesz a fesztiválon a Gain Up Partyzóna (a Jäger Bar helyett, így azt ne keressétek). Ezzel méginkább nyit a Fezen az elektronikus zenék kedvelői felé. Lesz itt break beat, drum and bass, és egyéb remek ütemek. Mindez Embryo (http://www.myspace.com/embryofun) összeállításában. Játszik például Suefo, Pipedome, Zenit Incompatible, .... a részletes programot a fezen.hu-n találjátok, és még egy látványterv is felkerült az oldalra, hogy a helyszínen már ne legyen gond a felismeréssel.


Kovács Kati - Most kéne abbahagyni (Zenit Incompatible remix) by Zenit Incompatible
 

4 komment

Címkék: zene fesztivál székesfehérvár break drum zenit and beat elektronika fezen bass suefo embryo pipedome incompatible elektronica


A bejegyzés trackback címe:

https://fezen.blog.hu/api/trackback/id/tr462216931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laura3 2010.08.25. 15:03:32

Idén először leszek, de már nagyon-nagyon várom!:)
Viszont, úgy néz ki egyedül kell mennem, amit nem szeretnék. Valaki még esetleg hasonló helyzetben??

niamix 2010.08.31. 13:55:20

@laura3:
szia :) de megörültem, mert kicsit én is hasonló helyzetben vagyok..

laura3 2010.09.01. 14:24:19

@niamix: vagyis én vagyok én, de az előző is én voltam, gondolom, leesett:D
süti beállítások módosítása