Fezen

A Fezenről. Kívülről, belülről. Klubról, Rádióról, Fesztiválról. Képpel, betűvel, videóval… Szólj hozzánk itt, vagy írj a fezenblog[kukac]gmail[pont]com címre.

Facebook

Friss topikok

2009.09.15. 11:14 fezen

Születésnapi koncert és válogatáslemez – HS7 tervek 2010-re

A hazai indie pop elsőszámú zenekara jövőre ünnepli 15-dik születésnapját. Erről és a lehetséges popzenei struktúraváltásról beszélgettünk az együttes frontemberével, Szűcs Krisztiánnal.

 Fezenblog: Jövőre lesz 15 éves a Heaven Street Seven. Hogyan ünnepeltek?

 Szűcs Krisztián: Nagyszabású koncertet tervezünk és úgy vélem, hogy már összegyűlt annyi jó dal, ami ráfér egy válogatáslemezre.

 Fezen: Új dalok várhatók a közeljövőben?

 SzK: Igen, ezen a best of albumon lesz egy-két új szám, önálló lemezzel azonban csak később jelentkezünk. Bár ki tudja, lehet, hogy a közeljövőben olyan szinten megváltozik a popzenei struktúra, hogy nem album formátumban kell gondolkodnunk. Az is lehet, hogy évente egyszer-kétszer felveszünk négy-öt számot és azok jelennek majd meg valamilyen módon az interneten.

 Fezen: Vagyis a dalok on-line értékesítéséé a jövő?

 SzK:Nagy valószínűséggel ez lesz a bevett formula. Vannak is erre utaló jelek a világszintű zenekaroknál.

 Fezen: Angol számok?

 Vannak, voltak, lesznek is. Egyelőre nem készülünk angol lemezzel, de sose lehet tudni.

 Külföldi koncertek?

 SzK: Az a fő tapasztalatunk, hogy egy zenekarnak el kell döntenie, mire koncentrál. Egy magyar zenekar, ha külföldön akar elérni valamit, minden energiáját abba kell fektetnie és nem garantálja semmi, hogy siker lesz a vége. Magyar zenekar vagyunk, ebben gondolkodunk, itt próbáljuk kihozni magunkból a 100 százalékot.

 

Szólj hozzá!

Címkék: street krisztián seven szűcs hs7 heaven fezen


A bejegyzés trackback címe:

https://fezen.blog.hu/api/trackback/id/tr621383143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása