Fezen

A Fezenről. Kívülről, belülről. Klubról, Rádióról, Fesztiválról. Képpel, betűvel, videóval… Szólj hozzánk itt, vagy írj a fezenblog[kukac]gmail[pont]com címre.

Facebook

Friss topikok

2013.01.17. 12:25 fezen

Változtak a jegyárusító helyek

Változás történt tavaly óta a jegyárusító helyekben, ezért arra kérünk benneteket, hogy ne a rutinra, megszokásra hagyatkozzatok csak, hanem jegyvásárlás előtt ellenőrizzétek az árusítóhelyek listáját honlapunkon.

Szólj hozzá!


2013.01.16. 13:01 fezen

Az ARCH ENEMY veszi be a Fezen színpadát augusztus 1-én

arch_enemy_official_web.jpgAmennyiben te is felettébb kedveled, mikor elismert mesteremberek nemes svéd acéllal őrjöngve fűrészelik a koponyádat apró elemeire, mérget vennék rá, hogy minimum két Arch Enemy poszter díszíti a szobád falát. Vagy három, mint az enyémet.

Szólj hozzá!

Címkék: koncert fesztivál székesfehérvár deep purple fezen arch enemy fezen2013


2013.01.16. 12:51 fezen

Deep Purple a FEZENen


Deep-PurpleGroup_web.pngKevés legenda él és virul napjainkban, és még kevesebb teszi tiszteletét közülük Székesfehérvárott. A Deep Purple viszont alsó hangon is legenda, mától pedig hivatalos, hogy amennyiben a Föld 2013-ban is forogni fog, ők bizony itt lesznek! Helyszínt a FEZEN Fesztivál biztosít a jövőre 45. életévébe lépő, megkerülhetetlen jelentőségű csapatnak, és abban már most egészen biztosak lehetünk, hogy ezzel városunk évezredes történelemkönyve egy igen fontos fejezettel bővül augusztus 3-án, a MÁV pályán.

Szólj hozzá!

Címkék: koncert fesztivál székesfehérvár deep purple fezen fezen2013 máv-pálya


2012.05.24. 09:38 fezen

Május 31-ig még kedvezményes a bérlet...

JEGYÁRAK:
 
 
  Napijegy 0.nap - exkluzív
Egyéb napijegyek (Cs-P-Sz)
3+1 napos bérlet
05.31-ig
3990 Ft
3990 Ft
7990 Ft
06.30-ig
4990 Ft
4590 Ft
9490 Ft
07.31-ig
5990 Ft
5390 Ft
10990 Ft
Helyszínen
6990 Ft
5990 Ft
11490 Ft
 
Kombibérletek:
 
FEZEN-Hegyalja kombinált bérlet (május 31-július 1.)     23000 Ft
FEZEN-SZIN kombinált bérlet (május 31-július 31.)        22000 Ft

  Online jegyvásárlás:
 

Szólj hozzá!


2012.05.24. 09:30 fezen

PROGRAM - 3. nap

3. nap

08.04. szombat
 
Bohemian Betyars
Brains
Calman
Cherry Bomb
Chicane
Colorstar
Dalriada
Dandy B2B Jámbor
Depresszió
Doghitters
Dr. Hoffmann
Ephorosz
Fekete Bárányok
Firkin
Ganxsta Zolee & A Kartel
Ideas
Jimmy Van M
Konflikt
Korpiklaani
Mangod Inc.
Manic N
Nevergreen
Nick Warren
Ossian
Pannonia Allstars Ska Orchestra
Sepultura
Sheket
Tito & Tarantula
Tűzmadár
Végállomás
We Are Rockstars
 
Online jegyvásárlás:
 
 

Szólj hozzá!


2012.05.24. 09:30 fezen

PROGRAM - 2. nap

 2. nap

08.03. péntek
 
Akela
Alvin és a Mókusok
Anna & The Barbies
Audio Love Nation
Bloodiest
Colombre Band
Copy Con
Cry Baby
Deep Inside
EDDA
Heaven Street Seven
Kiscsillag
Kowalsky Meg A Vega
Kreator
Magashegyi Underground
Moby Dick
Paradicsom
Pigs Might Fly
Pokolgép
Road
Stonedirt
Tűzvonal
Vad Fruttik
Wackor
Watch My Dying
Zagar

 

 

Online jegyvásárlás:

 
 

Szólj hozzá!


2012.05.24. 09:30 fezen

PROGRAM - 1. nap

1. nap

08.02. csütörtök
 
30Y
Beatrice
Cadaveres
Casket Garden
Don Gatto
EGO Project
Fókatelep
Fueled
Hősök
Insane
J.A.M.
Kalapács
Lord
Machine Head
Mystery Gang
Ocho Macho
Paddy & The Rats
Pearls Of Roxette
Péterfy Bori & a Love Band
Sabaton
Subscribe
Testament
Wisdom
 
Online jegyvásárlás:
 
 

Szólj hozzá!


2012.05.24. 09:30 fezen

PROGRAM - 0. nap

0. nap

08.01. szerda
Exkluzív programok
(külön belépővel)
 
Al Di Meola
Budapest Bar
Ferenczy György és a Racka Jam
Harcsa Veronika Quartet + Gyémánt Bálint
Vörös Janka Group
 

0. nap

08.01. szerda
Bemelegítő bulik
(Háromnapos bérlettel ingyen látogathatóak. A bérlettel nem rendelkezők 2.000,- Ft-os partyjegyet válthatnak a helyszínen.)
 
End Of Paradise
HétköznaPI CSAlódások
Hollywood Rose
Jurij
Kistehén
Leander
Magmarise
More Drive
Piknik Park
Redneck Zömbies
Rudán Joe akusztik
Sleepless
Strikers
Subscribe plays RATM
 
Online jegyvásárlás:
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: koncert fesztivál székesfehérvár program 2012 fezen al di meola


2012.05.08. 13:20 fezen

THRASH METAL LEGENDA ÚJ ZENÉKKEL A FEZEN-EN: JÖN A TESTAMENT

fezen2012_logo_feher.jpgFriss zenék a FEZEN-en: a thrash metal legnagyobbjai közül augusztusban a Testament látogat el a FEZEN-re. A fémlegenda tavasszal megjelenő, új albumát a fehérvári MÁV-pályán mutatja be az országnak. A tömegeket mozdító 30Y hatalmas pörgést garantál – a zenekar ősszel megjelenő lemezén dolgozik, de a FEZEN közönségével bulizik egyet azért közben. Péterfy Bori természetesen nem hagyja otthon szerelmes csapatát, a helyben futásnak új értelmet ad a PASO, a Firkin ír őrületére pedig szaporáznak majd a lábak a színpad előtt. A nehezebb műfajt a magyarok közül Road és a Depresszió, az elektronikus zenét az angol DJ, Nick Warren képviseli az augusztus eleji, négy naposra bővült székesfehérvári bulin.

testament_1.jpgÉlőben a FEZEN-en hallhatják először a magyar rajongók a legendás Testament májusban megjelenő The Dark Roots of Earth című új lemezének zenéit. Az új album mellett persze a nagy múltú csapat kultikussá vált zenéket is hoz Fehérvárra. A banda, amelyben rengeteg remek zenész közt a Slayer- es Dave Lombardo is megfordult, ’83-ban a San Fransisco Bay Area-ból induló thrash metál bandák közül az elsőként alakult meg Legacy néven, majd nevét ’86-ban Testamentre változtatva elindult a világhírnév felé. Augusztus első hetében pedig megérkezik Székesfehérvárra is.

30y (1).jpg

Az örök nyughatatlan, ezer fokon égő közönségkedvenc 30Y komoly projekten dolgozik: őszre ígérte a Szentimentálé lemez megjelenését, amelyen évek óta gyűlő anyagot önt akusztikusabb formába, fúvósok kíséretével. Az Egypár című számhoz áprilisban már klip várható, ami biztosan segít majd kibírni az augusztus eleji FEZEN-es koncertig hátralévő időt.

 

 peterfybo1.jpgA táncot is garantálja a fehérvári feszt: Péterfy Bori és a Love Band, az őrült ír zenét játszó Firkin és a ska-ban Magyarországon megkerülhetetlen P.A.S.O. nem kíméli a közönséget, koncertjeiken az ugrálás és a csápolás nem csak kötelező, de elkerülhetetlen is.

 

 

road_1.jpg

 Keményebb ritmusokat vág be a FEZEN területére a domoszlói Road zenekar. A csapat a fesztivál közönségének egyik nagy kedvence, így semmiképp sem hiányozhat a line upból. Szintén a vadabb zenék rajongóihoz szól a Fesztiválon a Depresszió, amely ősszel megjelent, Vízválasztó című korongjának számait is elhozza az évtizedes kedvencek mellett.

 

nick-warren.jpgA metál, az alterrock és a popos dallamokat is felsorakoztató négy napba egy hajnalig tartó, nagy fordulatszámon pörgő bulival a legjobb belelendülni: ehhez adja majd a ritmust a progresszív elektro és house DJ, az angol Nick Warren.

Szólj hozzá!

Címkék: koncert székesfehérvár depresszió road 30y fezen paso péterfy bori testament firkin nick warren fezen2012


2012.05.08. 12:13 fezen

HEADBANG, PARTY ÉS KÁVÉHÁZI HANGULAT EGYÜTT A FEZEN-EN

 

fezen2012_logo_feher.jpgTeljesíti fesztiválozói kívánságát a FEZEN: a Kreator hoz német thrasht és egy vadiúj korongot a fesztiválra. Erős táncszekcióval indul a nulladik nap Fehérváron: Ferenczy György és a Rackajam a soul, a blues és a rock ’n’ roll szívbe fészkelődő és sejtekbe hatoló elegyével a puszták szabadságát és az otthonos blueskocsmák hangulatát egyszerre idézi meg. A múlt századi kávéházi világot a Budapest Bár hozza el a mába. Lágyabb, jazzes dallamokkal, finoman viszi bele a négy napos buliba a fesztiválozókat a Harcsa Veronika Quartet Gyémánt Bálint jazzgitárossal kiegészülve, és a város szülöttje, Vörös Janka zenekara is. A rock magyar legendái, a Beatrice, a Kalapács és az Ossian elsöprik a generációk közti határokat. Az elektronikus zene hívei számára pedig a downtempo és a house világában is jártas belga Jimmy Van M adja meg a buli ritmusát.

kreator_1.jpg

Végre itt a bizonyosság a FEZEN-esek számára – amit eddig csak reméltek, és kértek, valósággá válik: az idei fesztiválon játszik nekik az Essen-i Kreator, a német thrash nagyágyú. A csapat a székesfehérvári fellépésen mutatja be a magyar közönségnek Phantom Antichrist című, július elején megjelenő új albumát. Persze nem csak a friss korongról válogatnak Mille Petroza-ék, hiszen a harminc éve aktív banda komoly zenei anyagot halmozott fel.

 

budapestbar_mindenki_fekvo.jpg

A pesti dalokat, a múlt század kávéházainak hangulatát, cigányzenét és semmi mással össze nem hasonlítható hangulatot varázsol a FEZEN-re a Budapest Bár. Bohém romantika, szenvedélyes félhomály és elemi rock 'n' roll lesz a felhozatal a meghatározó magyar zenészekből verbuválódott „all star" bandában, amely fennállásának öt éve alatt a tagokat összekapcsoló laza köteléket erőteljes, vibráló egységet alkotó, színes zenei szövetté fonta.

 HarcsaVeronikaQuartett_1.jpg

A jazz – a tehetséges magyar zenészeknek köszönhetően – már itthon sem csak az otthonülők kedvence: a Harcsa Veronika Quartet, élén a Műszaki Egyetem után a zeneművészeti jazz tanszékén végzett énekesnővel és Gyémánt Bálint gitárossal kiegészülve világszínvonalú produkciót hoz a fesztiválra. A székesfehérvári Vörös Janka zenekara, a Vörös Janka Group saját bevallása szerint groove és r'n'b számoktól kezdve, a blueson át, a kő kemény jazzig mindent játszik, amibe beleszeret – hangzásvilága ennek megfelelően teljesen egyedi, könnyeden dögös, ami a fesztiválozókat is leveszi a lábáról.

 jimmy van.JPG

 

 

 

 

Az elektronikus zene híveinek Jimmy Van M játszik az indítónapon: a belga DJ mesterien keveri a downtempot, a progresszív house-t és a technot egyetlen hatalmas, hullámzó, és energikus partyvá.


A KORTALAN ROCKGENERÁCIÓ

A rock örök: jöhetnek új bandák, módosulhatnak a dallamok és a tempó, az egykori tini rajongók több gyerekes családanyákká és bölcs nagypapákká nemesülhetnek, de a rock 'n' roll életérzés nem kopik. Mindegy, hogy még gimnáziumba jár, a fősulit tudta le nemrég, vagy már felelős üzletember, mindenki tudja, mi következik azután, hogy „Azok a boldog szép napok, ég veled!", és persze a FEZEN-en is együtt éneklik majd a Beatricével. De egészen biztosan nem lesz gond a dalszövegekkel a Kalapács koncertjén sem. A rock katonái is bemasíroznak a MÁV pályára: az Ossian szintén zenél a Fehérvári Zenei Napokon.

Szólj hozzá!

Címkék: koncert fesztivál beatrice székesfehérvár kalapács ossian fezen budapest bár harcsa veronika quartet kreator gyémánt bálint jimmy van m fezen2012 vörös janka


2012.05.07. 14:42 fezen

Metálforradalom a FEZEN-en

A „márciusi ifjak” metálforradalomra készülnek a FEZEN-en. A múlt harcait megzenésítve a svéd metálbanda, a Sabaton robbantja ki újra augusztusban Fehérváron. A hamarosan új albummal jelentkező zenekar mellett a hard rock szombathelyi urai is fellépnek a FEZEN-en, hiszen játszik majd a Lord. A rock és a blues miskolci helytartója, az Edda, és a szép lassan a világot meghódító Subscribe is kitörölhetetlen nyomot hagy a fesztivál évkönyvében. Az alternatív rock szcéna is felsorakoztatja legjobbjait: zenél a Heaven Street Seven, a Vad Fruttik, a jól teljesítő fesztiválozóknak pedig jár a Kiscsillag. A szervezők március 18-ig még tartják a legjobb belépőárak védvonalát.

sabaton1.jpeg

 

 

 

 

Ha úgy tanítanák az iskolák a történelmet, ahogy a svéd Sabaton teszi, garantáltan megsokszorozódna a jeles tanulók száma. Az 1999-ben, eredetileg Aeon néven alakult zenekar május végén adja ki legújabb nagylemezét, a Carolus Rex-et. A Svédország 1561 és 1721 közti történelmét feldolgozó anyagot a metalbanda angolul és svédül is rögzítette, így igazán nagy munka áll mögöttük. A magyar rajongók a FEZEN-en hallhatják először élőben az új korong számait.

lordzenekar.jpg

A múltidézés nem csak a svédek kiváltsága lesz a székesfehérvári MÁV pályán: egy cigarettamárka nevét felvéve alakult meg ’72-ben Szombathelyen a Lord együttes. A kezdetben feldolgozásokkal fellépő banda negyvenéves pályafutása során megjárta a legendás Metró klub tehetségkutatóját, megannyiszor körbezenélte az országot, átesett néhány tagcserén, így rengeteg tehetséges zenész megfordult az együttesben. A jelenlegi felállásban Pohl Mihály, Erős Attila, Gidófalvy Attila, Gyurik Lajos és Apró Károly zenélnek majd Fehérváron.

 

edda2.jpg

 

Egy másik legenda, az Edda Művek fellépését a fesztiválozók szinte már követelik, így Pataki Attila miskolci bandája számára kötelező a jelenlét a Fehérvári Zenei Napokon. Egyik ikonikus számukat újraértelmezte a „nagy öregekhez” képest kezdő korú, mégis már nemzetközileg is ismert, magyar viszonylatban pedig az egyik legnagyobb alternatív/nu metal rajongótábort magáénak tudó Subscribe, amely a FEZEN-en is fokozza majd a forradalmi fesztivál-hevületet. A csapat kétszer is beveszi a FEZEN színpadait: a RATM tribute projektjével is fellép a fesztiválon.

 

Jójeggyel indul a nulladik óra

A metálforradalomról nem elég a padban ülve hallgatni, a részvétel kötelező. A FEZEN idén először nulladik nappal indul, amin többek között a Subscribe gondoskodik a fesztiválrakéták begyújtásáról. A FEZEN klub-beli partyk, a DJ-k és a tribute zenekarok fellépésén túl is van, amiért érdemes szerdára időzíteni az érkezést: a kibővített kemping legjobb helyeit foglalhatják el a leglelkesebb FEZEN-fanok. A klasszikus, három napra szóló bérlet biztosítja a kempinghasználatot és belépőt jelent a bemelegítő bulira is – március 18-ig még a forradalmian jó, 6990 forintos áron. A tavaszi, forradalmi hév fűtötte FEZEN-ifjaknak és veteránoknak egy jó tanács: rohanják le a jegyirodákat, ahol a hosszú hétvége előtt még megvehetik a jegyeket, a négy napos ünnep alatt pedig online és SMS-ben válthatók a belépők.

A rock fakultáció

Aki a kemény metál és hard rock után, vagy épp’ helyett valami dallamosabbat hallgatna, azoknak is a legjobb tanárokat hozza el a FEZEN: Lovasi professzor és kartársai a Kiscsillag fellépésén a biológia felé kacsintgatnak, elmagyarázzák a fesztiválozóknak, mit is csinálnak a nénik a bácsikkal – de erről bővebben inkább majd a fesztiválon.

Szintén biológia, de nem embertan: a FEZEN-ezők közelebbről megvizsgálhatnak néhány különleges, ritka termést a várpalotai Vad Fruttik fellépésén. A hatás biztosan addikciót eredményez, de leragadni csak azért nem lesz érdemes, mert további gyönyörök is várhatóak, egyenesen a mennyországból, hiszen zenél a Heaven Street Seven is, akiknek legfrissebb klipje a Gigerli című, háromszámos EP-n található: A réten márciusban debütált.

Szólj hozzá!

Címkék: koncert fesztivál székesfehérvár kiscsillag edda vad fruttik heaven street seven subscribe lord sabaton fezen 2012


2012.05.07. 14:10 fezen

Fémhuzal, gitárhúr, FEZEN

Augusztus elején gitárhúrok fonják körbe Székesfehérvárt: a nulladik nappal bővülő FEZEN-en a világ legjobb zenészei pengetnek.

 meola3.jpg

A fúziós jazz pionírja, a többször a világ legjobb jazzgitárosának megválasztott zenész és zeneszerző, Al Di Meola koncertje nyitja az idei FEZEN-t. Az elképesztően gyors gitárjátékáról (is) híres virtuóz eddigi karrierje során olyan nevekkel zenélt együtt, mint Phil Collins, Carlos Santana, Stevie Wonder és Jimmy Page. A tavalyi, Pursuit of Radical Rhapsody albumát, amit augusztusban a Fehérvárra gyűlőknek is bemutat, magyar dobossal vette fel, több dalban közreműködött egy magyar vonósnégyes, a felvételek egy részét pedig Magyarországon rögzítették. Al szeret magyarokkal dolgozni, hiszen szerinte zenészeink szeretik és értik a klasszikus és kortárs zenét is, valamint az ő zenéjéért is lelkesednek, így velük – velünk – meg tudja valósítani álmait.

machine_head.jpg 

A thrash metál rajongók imái meghallgattattak: a FEZEN-en a legnagyobb nevek játsszák majd a legsúlyosabb riffeket, ráadásul mindegyik új zenéket hoz a fesztiválra. A kaliforniai legenda, a Machine Head az ősszel megjelent Unto The Locust album anyagát mutatja be Fehérváron a magyar közönségnek. A frontember Robb Flynn így nyilatkozott a turnéról: "Kétségkívül az év legsúlyosabb showjának lehetnek tanúi, akik eljönnek a koncertre. Az új anyag találkozása a legmenőbb helyszíneken a legelszántabb rajongóinkkal… alig várom!"

sepultura2.jpg

 

 

A Sao Paolo-i Sepultura szintén új számokat pakolt korongra az elmúlt évben. A Kairos a kritikák szerint a banda új érájának, azaz ’97-es énekesváltás óta eltelt idő legösszeszedettebb anyaga. Derrick Green, Andreas Kisser, Jean Dolabella és Paulo Jr. Székesfehérváron élőben is megmutatják, hogy nem véletlenül kapott jó értékeléseket a lemez.

 

korpiklaani.jpg

A thrasht folk metálba olvasztó "erdei törzs", azaz a Korpiklaani is 2011-ben rakott össze legutóbb albumot, Ukon Wacka címmel, de már a következő, a Kunnia anyagán dolgoznak. Az új lemez július 18-án jön ki Finnországban, mindenhol máshol pedig július 20-án, így a FEZEN közönsége az elsők között hallgathatja meg élőben Jonne Järvelä-ék legújabb szerzeményeit.

Szólj hozzá!

Címkék: koncert fesztivál székesfehérvár sepultura machine head fezen korpiklaani al di meola fezen 2012


2012.02.20. 14:07 fezen

FEZEN 2012

fezen_fb_alt_1329743108.png_480x261

Kíváncsiak vagytok kik lesznek az idei FEZEN Fesztivál fellépői? Lájkoljátok a fesztivál hivatalos facebook oldalát, ott tudhatjátok meg az első neveket...hamarosan...


Szólj hozzá!

Címkék: zene fesztivál sziget székesfehérvár volt 2012 hegyalja pannónia fezen


2011.06.20. 20:11 fezen

Most bérletet kaphattok a kedvenc dalaitokért!

 Dream Theater – As I am, Subscribe – Bitter Boundary, Quimby – Autó egy szerpentinen,  Irie Maffia – What’s my name, Ignite – Bleeding.

Tudtok jobb listát? Ha igen, rakjátok össze a sajátotokat az idei fellépők dalaiból, és küldjétek el nekünk a tamas@fezenradio.hu e-mail címre (a levél tárgya legyen „fezen playlist”, a neveteket pedig írjátok bele a levélbe).

5 dalból álló playlisteket várunk.  A csütörtök (2011.06.23.) éjfélig beérkezett listákat közzétesszük facebookon (facebook.com/FEZENFesztival), és onnantól ismét rátok hárul a feladat, hogy döntsetek. A legjobb bíró a közönség elven, like-al szavazhattok (egy hetetek lesz rá), és az így kialakult sorrend alapján díjazzuk a játékosokat.

Az első helyezett egy bérletet, a második két napijegyet, a harmadik egy napijegyet nyer.

Játékra hívunk titeket, ezért kérjük, hogy ti is így kezeljétek, és ne csalással, álregisztrációkkal próbáljatok több szavazathoz jutni. Köszönjük!

Szólj hozzá!


2011.06.02. 14:12 fezen

Nyerjetek bérletet és jegyeket facebookon

 Szeretnétek nyerni bérletet vagy napijegyet? Ha igen, nincs más teendőtök, minthogy feltöltitek a FEZEN Fesztivál facebookos üzenőfalára (facebook.com/FEZENFesztival) kedvenc fesztivál vagy más bulifotótokat (nem kell , hogy fezenes legyen, de fontos, hogy a jó ízlés határain belül maradjanak :)) , "Fezen képjáték" felirattal, és arra bíztatjátok ismerőseiteket, hogy nyomjanak egy like/tetszik gombot a képen. Június 10-ig tart a játék. A legtöbb like-ot kapott kép feltöltője 1 DARAB HÁROMNAPOS BÉRLETET, a második helyezett 2 DARAB, bármelyik napon felhasználható NAPIJEGYET, a harmadik pedig 1 DARAB NAPIJEGYET kap az idei FEZEN fesztiválra.

 

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál székesfehérvár facebook dream quimby fezen theater


2011.05.02. 16:23 fezen

Richie Kotzen és Dragonforce

 A Poison és a Mr. Big gitárvirtuóza, Richie Kotzen is játszik a Fezen fesztiválon. Az amerikai gitáros, énekes, dalszerző pénteken lép fel a nagyszínpadon. 

A DragonForce szintén a 2011-es Fezen fellépők között van. A londoni power metal zenekar, hosszú keresgélés után, a közelmúltban mutatta be új énekesét, az oxfordi Marc Hudsont. Székesfehérváron már az ő hangján szólalnak meg a DragonForce slágerek.

3 komment

Címkék: fesztivál székesfehérvár big mr fezen poison dragonforce richie kotzen


2011.05.02. 15:53 fezen

Ignite, Rhapsody of Fire - további külföldi fellépők a FEZEN-en

 2007-ben már fellépet az Ignite a Fezenen, idén pedig ismét visszatér hozzánk a kalifornia dallamos hardcore/punk zenekar. Pénteken este láthatjátok őket a nagyszínpadon. Téglás Zoliék a koncert után is maradnak a fesztiválon, hiszen Zoli Band néven ismert "mellék" projektjükkel is fellépnek a 15. Fezenen.

1 komment

Címkék: koncert fesztivál székesfehérvár of ignite 2011 fire fezen rhapsody


2011.04.06. 14:07 fezen

Április 30-ig csak 6000 Ft a bérlet

 Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is sávosan emelkednek a jegyárak, megéri tehát korábban megvenni a belépőt. Április 30-ig például mindössze 6000 Forintért juthattok 2011-es fesztivál bérlethez. Napijegyet jelenleg 3800 Forintért vehettek.

(részletes, további jegyárak erre)

Online jegyvásárlás:

Ticketportal

Tex

Tikit (sms jegy)

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál székesfehérvár árak bérlet 2011 fezen fezen15


2011.04.06. 13:56 fezen

DREAM THEATER a Fezenen

 A progresszív metál első számú zenekara, a DREAM THEATER is fellép a 15. FEZEN fesztiválon! Az amerikai zenekar új lemezének európai turnéja keretében augusztus 4-én játszik Székesfehérváron.

 

1 komment

Címkék: fesztivál székesfehérvár dream 2011 fezen theater fezen15


2011.04.06. 13:29 fezen

15. Fezen - egy hónappal korábban

 A 2011-es fesztivál lesz pontosan 15. Fezen. Eddig is próbáltunk évről-évre előrébb lépni, fejleszteni, de most, a jubileum kapcsán, reményeink szerint még több változást fogtok tapasztalni.

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál székesfehérvár 2011 fezen fezen15


2010.09.12. 15:56 capella

Kinek mi? És miért? Meg egyáltalán.

Feltettük azt a kérdést Facebookon (a rádió profilon, nem a fesztiváloson), hogy kinek melyik koncert tetszett a legjobban a 2010-es FEZEN-en. Kommentválogatás:

Diána Fűrész: Akiken én voltam egyikben sem csalódtam. Ákos a látványelemekkel tűzdelt produkció miatt volt igazán nyerő :D jó választás a háttér vetítés, bár voltak bakik "elfelejtettem a szöveget, de a refrénnél majd csatlakozok" :D meg egyebek, de ez belefér. Ákos meg Road részemről a best :) de nem tudok rosszat mondani a többi együttesre sem :P

Bogi Bódig: Legjobbak:ákos,Belga,DikiD,Hősök,Jurij,Vad Fruttik!És az Agregátor(leánykori nevén:30y...aki ott volt,érti...)talán Pataki Attiláék játszottak kicsit már öregesen.tudom,nem fiatalok,de ahhoz képest nagyon jól nyomták!nem volt olyan előadó,aki nem tette volna oda magát maximálisan!szóval köszönöm!:)

Melitta Németh: rómeóvérzik. nekem az volt a #1 :) persze a többi amin voltam, mind jó volt :)

Mihály 'Mitya' Tatai Blind Myself nagyon nagy volt! (Y) \,,/(>_<)\,,/

Romi Liel :רוימי ליאל ‎30y durva volt utolsö mär álni se birtam road is jó volt de a boxereres csávo (n)

Máté Godár: a Gamma Ray volt a legjobb szerintem, nekem legalábbis nagyon tetszett!! :D

1 komment

Címkék: fesztivál fezen


2010.09.12. 15:12 capella

Pár kép

Pár kép a Fezen Rádió életéből. (A fotókat Pápai Barna készítette a Fezen Fesztiválon.)

Valamit nagyon magyaráznak. Balról jobbra: Fejér Tamás, Sztupovszky Zoltán és Bialkó László Gergő

Kezdünk, Bialkó László Gergő (bal) beszél, Fejér Tamás (jobb) meg röhög.

Interjú a sokadik zenekarral.

Szólj hozzá!


2010.09.11. 11:26 capella

Mai terv...

A mai terv. C-vitamin és Magnézium tabletta osztogatása a rádiós és fotós kollégáknak, háromtól újra élő adás a FEZEN Fesztiválról. Meglessük Bori Péterfyt (őt szeretjük ám nagyon, főleg, amikor mindenféle hajba hajolásra buzdít), ránézünk Ákosra is, hogy mit tesz az ember fiával 40+1 és lobogtatjuk a hajunk (már akine...k van...) Tankcsapdára.

(Meg kéne lejteni egy havervagy táncot is, csak nem tudom a koreográfiát. Meg igazából táncolni se tudok...)

 

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál fezen fezen rádió


2010.09.10. 16:27 capella

Kérdés Donald kacsáról

Mai kérdés a Fezen Rádióban: Donald kacsa nem visel nadrágot, ha fürdik, akkor mégis miért a derekára tekeri a törülközőt? Hm?

Szólj hozzá!


2010.09.10. 12:23 capella

Ütős felhozatal alter vonalon

Eső ide vagy oda, ma ütős a felhozatal alter vonalon a FEZEN Fesztiválon. Egymásnak adják a mikrofont: 30Y, Kiscsillag, Vad Fruttik.

Akik éppen szerelmesek, azoknak ez az igazi by Kossuth-díjas Lovasi.

A másik kedvenc, akiért meghalnak a tinilányok, ugye-ugye.

 

És vagyunk egy-páran (én például mindjárt lefordulok a székről), akik bedepiznek akkor, ha zokog az eső. Na, ez nem javít rajta, viszont jó.

 

Szólj hozzá!

Címkék: kiscsillag vad fruttik 30y fezen