Fezen

A Fezenről. Kívülről, belülről. Klubról, Rádióról, Fesztiválról. Képpel, betűvel, videóval… Szólj hozzánk itt, vagy írj a fezenblog[kukac]gmail[pont]com címre.

Facebook

Friss topikok

2009.09.11. 20:50 fezen

Lukács: "Jó helyen vagyok a világban, és azt teszem, ami a dolgom"

Fezenblog: Rosszul nézel ki. Kimerítő nyaratok volt?

Lukács Laci: Nem, allergiás vagyok, azért van így szétcsúszva a fejem.

Fezen: Azért gondolom a fesztiválszezon miatt nem nagyon tudtatok pihenni…

LL: Való igaz, mozgalmas évünk volt. Mint minden rendes rock zenekar egész tavasszal és nyáron is koncerteztünk, közben pedig lemezt is csináltunk, amely október közepén jelenik meg. Sok munka volt vele, de azt gondolom, hogy egy hagyományos, klasszikus Tankcsapda lemez született és abban bízom, azt remélem, hogy a közönség is így gondolja majd.

Fezen: Egy olyan zenész, mint te, akit sokan „ikonnak” tartanak, mit tud üzenni az embereknek a mai gazdasági, közéleti krízis kapcsán?

LL: Azt gondolom erről a kérdéskörről, hogy mindenkinek megvan a maga dolga az életben. Az én dolgom az, hogy zenéljek, énekeljek, megírjam a dalszövegeket, és hogyha sokan szeretik a Tankcsapdát, az azért lehet, mert jó az, amit csinálunk. Márpedig ha ez tényleg így van, akkor én is jó helyen vagyok a világban és azt teszem, ami a dolgom. Hogyha mindenki azt tenné, vagy tehetné, ami az ő dolga, akkor ez a világ összességében sokkal jobb lenne.

Fezen: Akkor elmondhatjuk, hogy boldog vagy?

LL: Nem tudom, mi a boldogság, de az biztos, hogy jól érzem magam a bőrömben.

 

 

(Forrás: Népszava Online)

Szólj hozzá!

Címkék: tankcsapda lukács fezen


A bejegyzés trackback címe:

https://fezen.blog.hu/api/trackback/id/tr831375915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása