Fezen

A Fezenről. Kívülről, belülről. Klubról, Rádióról, Fesztiválról. Képpel, betűvel, videóval… Szólj hozzánk itt, vagy írj a fezenblog[kukac]gmail[pont]com címre.

Facebook

Friss topikok

2009.08.31. 21:19 fezen

...mert a fesztiválszezon a Fezennel ér véget!

A nyár vége gyakran okoz levertséget, világvége hangulatot, és ösztönös hidegrázást, hiszen megint kezdődik a szokásos évi mókuskerék, iskolával, melóval, kinek-kinek állapota és keresztje szerint. Nagyon megborulni persze nem kell, hiszen a FEZEN segítségével illőn, azaz húzós koncertekkel, söröket markolászva és hajnalig tartó bulikkal búcsúztathatjuk a fesztiválszezont, és az egész izzadós, hőgutás 2009-es nyarat.

A ’97 óta dübörgő Fehérvári Zenei Napok idén (a Bregyó-közt kinőve) új helyszínen, a Sóstói Ipari Parkban ereszti ki ezernyi decibelen a rock, a metál, a pop, a ska, a reggae, és a hip-hop hazai legjobbjait, 6 színpadon, 3 napon keresztül. Az idei külföldi fellépők az U.D.O. és a Paradise Lost, a hazaiakat pedig felsorolni is irdatlan macera.

Szeptember 10-12-ig Székesfehérváron lehet búcsúzkodni a műanyag poharas sörtől, Paksi Endrétől, Lovasitól, a toi-toi-ban összeérő metál és reggae zene felejthetlen kakofóniájától, poros bakancstól és izgatóan sáros női lábaktól, égszinkékre festett fejszőrzettől, és a többi fontos fesztivál kelléktől. Még utoljára eshetünk hatalmasat a mindig útban lévő sátorcövekektől, még egyszer izzadtra pogózhatjuk magunkat, és utoljára kiabálhatjuk az égre, hogy "blindarmenzündung". Adjuk hát meg a módját!

...mert a fesztiválszezon a Fezennel ér véget!

2 komment

Címkék: fesztivál fezen blindarmenzündung


A bejegyzés trackback címe:

https://fezen.blog.hu/api/trackback/id/tr321351674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kukityun 2009.09.07. 15:40:09

Előző helyszínt kinőtte?!?!?! Én úgy tudom, a Bregyóhoz közel lakók nem akarták már a bulit. A mostani terep szerintem jóval kisebb lesz és barátságtalanabb is - bizonyos szemszögből. Viszont könnyebben át tudunk majd lépni egy másik koncertre, és különben is, a lényeg a barátság, szeretet, tisztelet, a fain rendezők, kifogyhatatlan sör és kaják, valamint az ezekhez való gyors hozzájutás, jő idő (úgy tűnik kellemes nyárutói esték/éjek elé nézhetünk) és mindenekelőtt/felett a ROCK! Mindenképp klassz lesz, hogy úgy tudunk hajnalig csápolni/táncikálni, hogy nem kell az éjszaka folyamán helyszínt váltani. És nem utolsósorban a cuccok megdörrenhetnek (és szólaljanak is meg jól, ha kérhetnénk!). Én nagyon örülök a Paradise Lostnak, nagyon jó lesz az új lemez a három szám alapján. Vagyunk egy "páran", a haveri köröm, 40 körüli korosztály, nagyon-nagyon vártuk a Fezent. Áhítjuk és reméljük a remek bulit!

Rock 'n' Roll!!!!!!!!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása