Fezen

A Fezenről. Kívülről, belülről. Klubról, Rádióról, Fesztiválról. Képpel, betűvel, videóval… Szólj hozzánk itt, vagy írj a fezenblog[kukac]gmail[pont]com címre.

Facebook

Friss topikok

2011.06.20. 20:11 fezen

Most bérletet kaphattok a kedvenc dalaitokért!

 Dream Theater – As I am, Subscribe – Bitter Boundary, Quimby – Autó egy szerpentinen,  Irie Maffia – What’s my name, Ignite – Bleeding.

Tudtok jobb listát? Ha igen, rakjátok össze a sajátotokat az idei fellépők dalaiból, és küldjétek el nekünk a tamas@fezenradio.hu e-mail címre (a levél tárgya legyen „fezen playlist”, a neveteket pedig írjátok bele a levélbe).

5 dalból álló playlisteket várunk.  A csütörtök (2011.06.23.) éjfélig beérkezett listákat közzétesszük facebookon (facebook.com/FEZENFesztival), és onnantól ismét rátok hárul a feladat, hogy döntsetek. A legjobb bíró a közönség elven, like-al szavazhattok (egy hetetek lesz rá), és az így kialakult sorrend alapján díjazzuk a játékosokat.

Az első helyezett egy bérletet, a második két napijegyet, a harmadik egy napijegyet nyer.

Játékra hívunk titeket, ezért kérjük, hogy ti is így kezeljétek, és ne csalással, álregisztrációkkal próbáljatok több szavazathoz jutni. Köszönjük!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://fezen.blog.hu/api/trackback/id/tr413001182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása