Fezen

A Fezenről. Kívülről, belülről. Klubról, Rádióról, Fesztiválról. Képpel, betűvel, videóval… Szólj hozzánk itt, vagy írj a fezenblog[kukac]gmail[pont]com címre.

Facebook

Friss topikok

2011.05.02. 16:23 fezen

Richie Kotzen és Dragonforce

 A Poison és a Mr. Big gitárvirtuóza, Richie Kotzen is játszik a Fezen fesztiválon. Az amerikai gitáros, énekes, dalszerző pénteken lép fel a nagyszínpadon. 

A DragonForce szintén a 2011-es Fezen fellépők között van. A londoni power metal zenekar, hosszú keresgélés után, a közelmúltban mutatta be új énekesét, az oxfordi Marc Hudsont. Székesfehérváron már az ő hangján szólalnak meg a DragonForce slágerek.

3 komment

Címkék: fesztivál székesfehérvár big mr fezen poison dragonforce richie kotzen


A bejegyzés trackback címe:

https://fezen.blog.hu/api/trackback/id/tr342871989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dedi 2011.05.11. 09:12:31

Azért az ugye nem komoly, hogy a Depresszió 16:30-kor játszik. Ha nem lesz Tankcsapda, a Depi-t illeti a magyar hardrock főzenekari cím, szóval ez a matiné időpont eléggé méltatlan. Nehogy már egy Subscribe, Rómeó Vérzik vagy Vad Fruttik jobb idősávba kerüljön (félreértés elkerülése végett, respect minden zenekarnak, de a Depresszió már tényleg kinőtte kora délutánt). Megjegyzem, a Road is jobb idősávot érdemel...

jodi 2011.06.16. 22:03:28

@Dedi: a road egy szar, meg a depresszió is, meg a rómeó vérzik is. amúgy meg nem tök mindegy egy fesztiválon, ki mikor van?
délután 4kor is ugyanakkora buli van. sőt nagyobb. ha jó a zenekar. és jó a közönség.

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2011.08.05. 17:38:15

@jodi:
Rohadtul nem mindegy mikor van. Én láttam ugyanazon fesztiválon egyik évben egy zenekart korán játszva, ott alig lézengtek, másik évben már sötétben, akkor nagy tömeg volt ott. Nyilván a zenekar népszerűségének is függvénye, de Depresszió például kimondottan bulizenekar, mármint ezt olyan értelemben mondom, hogy én például nem sokszor hallgatom a zenéjüket magányomban, de koncerten nagyon jó szokott lenni a hangulat, nem csak áll a közönség és néz. Délután pedig erre a lehetőségek nem ugyanazok.

Ha meg szarról beszélünk, akkor én meg a Dedi által felsoroltak közül a Vad Fruttikat emelném ki. De ez meg az én véleményem.
süti beállítások módosítása